| podpora | galerija | kontakti | povezave | domov
KONTAKTI

CD mikelis, Mihael Tominšek s.p.
računalništvo in internet
07 3099 201 - info(af)mikelis.si
031 656 284

podpora in gonilniki
podpora(af)mikelis.si

delovni čas
prilagodljiv; odzivni čas 24 ur

sedež podjetja
Dobrava 14
8222 Otočec

Podrobnosti
o podjetju | o direktorju | o Otočcu
MIKELIS | kontakti - o podjetju | računalniki, prenosniki, montaža in snemanje porok, servis računalnikov na domu.
 

Mihael Tominšek, direktor -> več o njemu

VIZITKA PODJETJA CD MIKELIS

  CD MIKELIS - Portal znanja in storitev je sinonim za storitve in izdelke, ki sledijo obratni filozofiji od aktualne tržne logike. Storitve in izdelki pod imenom MIKELIS so vselej naravnani na doseganje določenega kakovostnega nivoja. Cena pa je zgolj saldo stroškov potrebnih za ta nivo. Nikoli ni cena na prvem mestu in nikoli ni izdelek ali storitev MIKELIS kakovostno podrejena ceni.

Spoštujem kupca, zatu mu ne prodajam "popustov" in "akcij", temveč mu zagotavljam kakovostno in strokovno rešitev za njegov problem, ki je skladna z zakonom in z načeli varstva potrošnikov. Ker nimam zalog izdelkov ali maloprodaje, tudi nimam "razprodaj", zastarele tehnologije in s tem relativno (pre)visokih cen. Rešitve, ki jih ponujam so vedno načrtovane konkretno za določenega naročnika in premišljene na najnovejši aktualni tehnologiji ki je ta hip na trgu.

Iz vsega napisanega pričakujem, da me tudi kupec spoštuje in me ob zmernem plačilu, ki ga za ves moj trud zahtevam, ne žali z nerealnimi zahtevami po dadatnih popustih. Za vsak popust mora biti neka opravičena osnova: Obseg nakupa, stalnost stranke ali predplačilo.
 

KUPCEM NUDIMO SLEDEČA ZNANJA

-
sestavljenje računalnikov glede na konkretne potrebe in finančne zmožnosti
- prava izbira prenosnika glede na potrebe in finančne zmožnosti
- izdelujemo in oblikujemo internetne predstavitve
- zvokovna obdelava filmov, glasbe in zvokovnih posnetkov
- Izdelava spletnih strani, zagotavljanje gostovanja in registracija domen
- grafično oblikovanje in celostne podobe
- video montaža filmov in dokumentarcev, ter snemanje poroke in drugih dogodkov

Strankam zagotovim še servis računalnikov na domu, uporabniško podporo na daljavo, vzdrževanje računalnikov na domu, izbira in inštalacija programske opreme.

Za vsa opravljene storitve dajem polno garancijo in jamčim strokovno podlago vseh naštetih znanj (s formalno in neformalno pridobljenimi znanji, certifikati, diplomami in dolgoletno prakso). Vse mnorebitne reklamacije so strošek, ki upočasnjuje nadaljni razvoj podjetja, zato se CDmikelis pri svojem poslovanju poslužuje izklučno priznanih znamk, storitev in artiklov, ki kupcu nudijo varnost in skladnost z zakonodajo, ter potrebno garancijo. Pri delu pa od sebe in sodelavcev vselej zahtevam odličnost.

  SKRBIMO, DA JE VAŠE DELO ČIMBOLJ NEOVIRANO IN BREZ ZASTOJEV. Pridemo k vam, prevzamemo opremo in vam vrnemo popravljeno.
  Hvaležni smo vam, da ste prišli do te vrstice in verjamemo, da ste našli nekaj, s čimer lahko Vam olajšamo poslovanje in povečamo dobiček!
 

direktor in sedež
Mihael Tominšek
Dobrava 14
8222 Otočec
07/ 30 99 201
031/ 656 284


prevzem opreme /
naslov za dostavo

davčna številka
SI 53186915
matična številka
1751930
ustanovitev podjetja
1.9.2002


TRR - odprt pri NLB

delovni čas


pišite nam
info(AFNA)cdmikelis.com
| domov | povezave