| podpora | galerija | kontakti | povezave | domov
povezave do prijateljev
MIKELIS prenosni računalniki od leta 2002

Povezave do prijateljev

Povezave na desni strani so povezave do naših prijateljev.

To so spletne strani podjetij, s katerimi tako in drugače sodelujemo.

Na tem mestu so zato, ker si zaslužijo kanček vaše pozornosti.

MIKELIS računalniki - home
Povezave do prijateljev

Povezave do naših prijateljev so spletne strani posameznikov in podjetij, s katerimi tako in drugače sodelujemo, zato imamo medsebojno povezavo med našimi portali.
Konjeniški klub LjubljanaKonjeniški klub Ljubljana
Konjeniški klub Ljubljana zaradi svoje lege v prostoru predstavlja osrednji slovenski hipodrom. Kasaška in jahalna šola je v več kot 60 letih obstoja izšolala veliko zelo uspešnih jahačev.
lovski muzej
Lovski muzej "Z lovskih stečin"
MUZEJ Z LOVSKIH STEČIN je zasebni lovski Muzej v Lescah na Gorenjskem. Ustanovila sta ga Anton in Antonija Torkar z namenom popeljati mlade, laike in tudi lovce, v čudoviti živalski svet.


šoferska restavracija s kadilnicoŠoferska restavracija
Odlična okrepčevalnica in restavracija na Otočcu, nudi tradicionalne jedi, vampe, golaž, pasulj in pizze. V lokalu imajo brezžični internet, računalnik, fotokopirni stroj, ter velik TV zaslon in veliko OGREVANO KADILNICO!
Sindikat RTV SlovenijaSindikat RTVSLO
Sindikat kulturnih in umetniških ustvarjalcev se pogaja za sooblikovanje nove kolektivne pogodbe javnega zavoda RTV Slovenija. Ima dolgoletno stradicijo. Portal vsebuje zanimive informacije o delu javnega zavoda z galerijo slik.
Heraldika | Grboslovje in zastavoslovjeHeraldika
Grbi, zastave in oblikovanje. Z več kot 50 letnimi izkušnjami izdelujejo občinsko simboliko, grbe in zastave. Je prvo podjetje v SLO, specializiralo za simbole na osnovi grboslovnih (heraldičnih) in zastavoslovnih (veksiloloških) zakonitosti.
MIKELIS | računalniki lastne proizvodnjeRAČUNALNIKI MIKELIS
Računalniki sestavljeni izključno po naročilu. Servis računalnikov na domu in odkup staro za novo. Izdelujemo računalnike na platformah Intel in Gigabyte, nakatere nudimo dve ali tri leta garancije. 10 let tradicije in vlaganj v lasten razvoj in znanje.
Imprint | masažni stoli in počivalnikiImprint
Vrhunski masažni stoli s human touch tehnologijo, masirajo podobno kot roke pravih maserjev. Najboljša tovrstna ponudba pri nas vsebuje tudi pester izbor masažnih pripomočkov za lajšanje vsakdanjih težav.
Postanite prijatelj tudi vi in si povečajte promet na spletnih straneh.  

Inox ograje in pasarstvo
Dominox

Izdelujejo in montirajo: inox pasarske ograje, dvoriščna vrata, nadstreški, kovinske ograje, pasarska oprema za lokale. Lasten razvoj in proizvodnja, dostava in montaža po celi Sloveniji.
LESTETIK | unikatno masivno pohištvo
Lestetik

Podjetje proizvaja pohištvo za pisarne, protokolarne in javne ustanove. V ponudbi tudi celotna oprema stanovanj in notranja vrata. Fitnes postelja SleepFit je njihov lasten izdelek v sodelovanju z izumiteljem Petrom Florijančičem.
Otočec na Dolenjskem.
Otočec

Eden najlepših krajev v Sloveniji. Zanimiv in informativen portal za domača in tuje obiskovalce.


Snemanje porok in izdelava spletnih portalov CDmikelis.

| domov | povezave